str. Serban Cantacuzino 1 Ciofliceni, com. Snagov
0722.243.227 Marti - Duminica 09:00 - 19:00

Fii informat

Trap in ARKADIAN, mai mult decat o pasiune ecvestra.

Nobleţe, armonie, eleganţă, putere, atitudine, şarm. Toate aceste atribute răsar în mintea oricui se gândeşte la echitaţie.
Ceva aproape intangibil, lucruri ce nu pot fi obţinute dintr-o dată la un loc. Aşa este. Dintr-o dată nu există.

Dar dorinţa, munca, pasiunea faţă de echitaţie şi respectul faţă de cai, au împlinit vise, au dat speranţe, au adus recunoaştere.

Pasiunea trebuie pusa in practica, visele pot deveni realitate!

Multiple zvonuri legate de cine poate face echitaţie încă există prin rândurile necunoscătorilor. Echitaţia se face in doi … tu şi calul tău. Nu este doar o alegere, ci mai mult, o atitudine.
Cu toate acestea, oricine poate învaţa. Vârsta si greutatea nu constituie niciun impediment. Fie că doriţi să vă plimbaţi prin pădure ca în vremurile de demult, fie vă tentează să învăţaţi să călăriţi corect, ori sunteţi mai aventurieri şi nu vă este teamă de săriturile peste obstacole, puteţi încerca orice. Importante sunt legătura pe care o stabiliţi cu calul şi dorinţa de a reuşi.

Poti si tu! te asteptam la ARKADIA HORSE CLUB sa te convingi!

Cine, CUM, si de ce?
pot face si eu echitatie?

Cum este  CALUL si ce anume trebuie sa cunoastem despre el?

Calul este un animal foarte sensibil, capabil să simtă starea celui de lânga el, mai ales ezitarea, frica, siguranta de sine şi mânia.
De asemenea, poate indica propriile sale sentimente în mai multe feluri. Urechile reprezintă un indiciu important asupra a ceea ce trece prin mintea unui cal. Spre exemplu, urechile lăsate pe spate indică faptul că animalul este trist, supărat sau nervos. Urechile ciulite, îndreptate înainte sut ale unui cal încântat si interesat.
Urechile putin aplecate spre exterior: calul este relaxat, plictisit sau dă semne de îmbolnăvire.
Când işi flutură urechile, calul este atent, interesat de ce se petrece in jurul lui.

Caii prietenosi de la ARKADIA HORSE CLUB vor sa te cunoasca!

Astăzi nu mai este la fel de uşor să deţii un cal. Mai ales dacă in pedigree-ul lui scrie Pur Sânge Englez, rasa Arabă, varietatea Ghidran, Lipitan, rasa Huţula sau Ardenez. Preţul unui cal este dat de calităţile calului, de cât de valoros este in competiţii si de rasă. Arkadia găzduieşte atat cai valorosi cat si cai proprietate personala ai diverşilor impătimiţi ai echitaţiei.
Nu este un hobby ieftin, dar in mod cert oferă nenumărate satisfacţii. Ce înseamnă să te implici? Să iţi consacri mai mult de o oră la sfârşitul saptamânii, sa priveşti calul cu care lucrezi mai mult ca pe o unealtă organică, să iti doreşti sa simţi adrenalina şi emoţiile unui concurs, să inveti să câştigi şi să stii să pierzi.
Înseamnă să te înnobilezi cu disciplină şi devotament.

Va asteptam sa vizitati ARKADIA HORSE CLUB

Nobletea OBLIGA,
dorinta implica